Seizoen 2017
Met oog voor
de kunstenaar

Nieuw arrangement
Land en Beeld +
Land en Eten

Agenda

Nu al te bezichtigen: de tentoonstelling van de kunstenaars Gerard Höweler, Ton Kalle en Chris Peterson Eenvoud en Helderheid.
Lees verder voor meer informatie

Nieuwe opzet beeldentuin
Doorlopende presentatie moderne kunst en samen met kunstenaars opbouwen van kunstcollectie hedendaagse kunst. Lees meer over de nieuwe opzet

Actueel

Juli 2017, Henk Wijnen heeft video sculptuur ‘Us & Kelly’ opgezet. Deze video Sculptuur is in 2015 gerealiseerd door Henk Wijnen en zijn vriend de overleden kunstenaar  Martyn Last. Lees meer

Nieuw in de collectie: vrij werk en twee muziekobjecten Sound stone van Niek Wittebrood

Nieuw in de collectie: het beeld Flaming Islands 2017 van Anneke
de Witte

Fotoboek

Krijg een impressie van de Beeldentuin en de activiteiten. Klik hier  Of kom zelf langs in Asperen en geniet van kunst in een prachtige natuurlijke omgeving.

Mededeling
De veranderde opzet van de beeldentuin houdt in, dat wij ook na het “beeldenseizoen” geopend blijven. De tuin is iedere dag geopend, echter alleen op afspraak en mits het weer het uiteraard toelaat.De tentoongestelde beelden van ca. 35 kunstenaars zijn ondergebracht in  DE COLLECTIE. Naast de presentatie van deze collectie hebben de steenkunstenaars Gerard Höweler,Ton Kalle en Chris Peterson een tentoonstelling ingericht onder de titel ‘Eenvoud en Helderheid’.  Ook deze tentoonstelling loopt gewoon door!

Entreeprijs € 7,50 met koffie/thee en iets lekkers